Choose date
Arrival date
Departure date
Guests
Adult
Children
Place to stay
 

Vi gjør skiferien din billigere med Winter Price. Dersom du bestiller før 1. november, og legger skiferien til uke 45 - 50 eller uke 1 - 5 neste vintersesong, får du en egen tilbudspakke med gode rabatter og gratisprodukter.

I samarbeid med Trysil Turbusser tilbyr vi nå minibuss fra Oslo eller Oslo Gardermoen Airport. Da slipper du stress med å rekke bussen, få plass til bagasjen og ikke minst plass inne på bussen.

Nå kan du spare mange penger på skileie i Trysil! booker du skileien hos oss eller Trysil Skishop før 5. desember kan du spare 20 % på allerede lave priser. Eller hva med gratis skileie til de minste?

Tiden går fort, snart er det vinter. Har du bestilt skiferien ennå? Det kan være lurt å gjøre det nå, når du har mest å velge mellom. bookUvdalonline byr i tillegg på lavpris skiferie. 

bookUvdalonline is part of bookNorwayonline and offers great apartments with high standard. At the same time we introduce low price ski vacation!

De gode minnene og vinteropplevelsene skapes i Trysil og hos bookTrysilonline kan du alltid være sikker på å bo ski in/ski out. Trysil er Norges største skidestinasjon med 67 nedfarter og 31 heiser. Trysil er også et snøsikkert sted, i vinter har det vært opptil 155 cm med snø, mens fjorårssesongen bød på over 2 meter snø.

Vi har fått inn Trysilfjell Apartment Hotel og Nye Skitorget leiligheter på utleie til vintersesongen 12/13!

I løpet av sommeren og høsten har det skjedd en rekke forandringer på Trysilfjell Apartment Hotel. Mye har blitt gjort utendørs og mye har blitt gjort inne. Dette sammen den unike beliggenheten gjør Trysilfjell Apartment Hotel til et populært sted.

Med knallblå himmel og 195 cm snø, kunne ikke utgangspunktet vært bedre. Se bilder fra Trysil!

Stor og flott hytte med alt man trenger leies ut for sesongen 2014/2015. 

Som eneste bookingselskap her i Trysil, har vi åpent 24 timer i døgnet! Og vi hjelper deg enten det er spørsmål til hytte/leilighet eller du ønsker å booke ditt neste opphold. Enkelt er det også, book online, send oss en mail eller ring oss på 03195.

bookTrysilonline vokser stadig, og foran kommende sesong har vi mange nyheter å velge mellom. Felles for de alle er selvsagt at de har god beliggenhet. Alltid ski in/ski out. Samtidig gleder vi oss stort over rekord stor booking til vinteren.

Bor du på Nordlia, bor du sentralt og nært bakken. Dette er populære leiligheter med bra standard. 

Sikkerthet i skibakken er viktig! Derfor har Snow Kidz laget en tøff skihjelm til gutt og jente. Med spesial Snow Kidz-design er dette en sikker vinner i bakken!

Endelig skjer det, nå på lørdag åpnes bakkene i Trysil. Dette er noe vi og mange flere har gledet oss stort til. Akkurat nå jobbes det for fullt med klargjøring til helga. Vi ses i Trysil!

Dersom man velger å legge skiferien til januar, får man raskt mer for pengene. Januar er uten tvil en måned med lave priser, samtidig er man sikker på gode snøforhold, og dermed også gode skiopplevelser!

Bli med på vinterens store konkurranse. I samarbeid med Tesla, Trysil Skishop, Shell Trysil og Trysilfjell Apartment Hotel arrangerer vi vinterens store konkurranse.

Du har noe å glede til til! Snø, gode bakker, tid med familie og venner, gode opplevelser og ikke minst, gode minner!

Har du ikke bestilt vinterens skiferie ennå? Da er det kanskje på tide, og vi gir deg noen gode tips. Du vil jo ikke gå glipp av årets høydepunkt!

Er du ikke sikker på at det blir noen skiferie i år? Planlegger du en annen ferie i stedet eller har du ikke tid? Vel ta en titt på dette før du endelig bestemmer deg!