Choose date
Arrival date
Departure date
Guests
Adult
Children
Place to stay
 

Det er en stor glede for bookNorwayonline å kunne presentere Hurtigruten på våre nettsider. Vil du oppleve den Norge på en litt annen måte, oppleve perlene langs Norskekysten, ja da er Hurtigruten et strålende utgangspunkt. Enten du reiser tur-retur Bergen - Kirkenes eller bare en av veiene, får du garantert gode opplevelser. 

Hurtigruten-201409134512
MG7014edited
HurtigrutenSG102980
img1711-1200
HurtigrutenWinterPotorjanBertelsen191
trollfjordensnorrejust-lys
Hurtigruten-201409134512 MG7014edited HurtigrutenSG102980 img1711-1200 HurtigrutenWinterPotorjanBertelsen191 trollfjordensnorrejust-lys
Det er en stor glede for bookNorwayonline å presentere selskapets nye samarbeidspartner, Hurtigruten. bookNorwayonline øker gjennom dette samarbeidet sin produktportefølje hva gjelder feriereiser. Og det er spennende reiser som du nå kan booke på våre nettsider, Bergen – Kirkenes for eksempel, en syv dagers reise som tar deg langs Norskekysten og viser deg en storslått natur. Hva med å oppleve Polarlyset, eller seile med midnattssolen?

Ferie er viktig, det er når man er på ferie at man får koblet av fra en ellers hektisk hverdag. Det er i ferien, at gode minner skapes, gjerne sammen med de man setter aller høyest her i livet. bookNorwayonline arbeider hver dag med det målet å gi våre gjester de beste minnene, at ferien skal bli så bra som man hadde tenkt. Kanskje litt bedre også.

Reisen Bergen – Kirkenes – Bergen, som varer i 12 dager, er en unik reise. Det var denne reisen som Lonely Planet mente at kanskje var «verdens vakreste sjøreise» Nå har det også blitt enkelt å booke hele ferien på en nettside. Gjennom bookNorwayonline sitt samarbeid med flyselskapet Norwegian, kan du enkelt booke flybilletten på våre nettsider, så kan du gå videre til å booke reisen med Hurtigruten. Alt med utgangspunkt i en og samme nettside. Når det er gjort, er det bare å se frem til en herlig ferie!

Se alle turer