Vil du ta flyet til Oslo Luft havn og like fullt ha friheten som om du skulle brukt din egen bil? Det er ikke noe problem. bookTrysilonline i samarbeid med Sixt Bilutleie gir deg nå enkel og rimelig tilgang på leiebil. Sixt Bilutleie tilbyr leiebiler ved 80 stasjoner i hele Norge og også i 106 land verden over. 

 

bookTrysilonline i samarbeid med Sixt Bilutleie gir deg nå enkel og rask tilgang til et stort utvalg med leiebiler. Alt fra personbiler, SUV, 4x4, 7- og 9.setere, minibusser, varebiler og lastebiler. Sixt i Norge har også startet utviklingen med en større Premium biler på utvalgte stasjoner. 

Med ny fire-felts motorvei som snart er ferdig mellom Gardermoen og Kolomoen, blir kjøretiden nærmere 30 minutter kortere til Trysil. Det vil si at reisetiden mellom Norges hovedflyplass Oslo Lufthavn og Norges største skidestinasjon vil være kun ca 1,5 timer. Med det som utgangspunkt har vi fått korteste reisetid noensinne. Fly til Oslo Luft, kombinert med leiebil gjør hele reisen kort og behagelig. Samtidig som du har full frihet på plass, de trenger ikke sjekke busstider eller tenke på taxi når du er fremme. 

For booking av leiebil kan du enten sende mail til vår booking eller ring +47 81522466 så vi hjelper deg å finne en passende bil til din
fjelltur. Alt vi trenger å vite er hvor, når og hvor lenge du trenger bilen og hvilken type bil (feks. stasjonsvogn eller 4x4) som passer best til dine behov.

Husk å oppgi følgende Id-nr ved booking: 225439