Выберите дату
Дата заезда
Departure date
Гостей
Взрослых
Детей
Выберите место назначения
 

Her finner du konkurransereglene til årets store vinterkonkurranse.

Dette bildet ble tatt onsdag 7. november, rett før heisene starter. Preppemaskinene legger siste hånd på verket, før bakkene på nytt åpens. Som du ser ligger alt til rette for gode dager i bakken!

Rett etter sesongen i år sendte vi ut en gjesteundersøkelse til våre gjester. Nå har resultatene kommet!

Vi ønsker alle våre gjester hjertelig velkommen til Trysil på sommeren - vi vil at du skal få oppleve alt det Trysil har å tilby, også etter at snøen har smeltet.

Det er ikke bare i vintersesongen det skjer i Trysil - ta en titt på hva sommer-Trysil har å by på utover sommeren og høsten!

Drømmer du om egen hytte på fjellet? Nå kan du eller bedriften du jobber i inngå en gunstig avtale om langtidsleie av hytte/leilighet for hele sommeren og høsten her i Trysil! Du kan leie en av våre hytter eller leiligheter i perioden 1. mai - 1. november.

Vi innfører som det første bookingselskapet i Trysil 100% fornøyd eller 50 % rabatt på neste overnatting.

Vi har nå trukket en heldig vinner som får et opphold på en av våre hytter og leiligheter i en valgfri uke fra uke 2 til 5! Premien har en verdig på inntil 12.000,-.

Vi gratulerer Guro Andreassen med et opphold i Trysil!

Vi vil samtidig få ønske dere alle en riktig god jul og et godt nyttår.

Vi i bookTrysilonline.com har lang erfaring med utleie av hytter og leiligheter i Trysilfjellet. Vi tar gjerne ansvar for å leie ut hytta eller leiligheten din også!

På selveste julaften trekker vi en heldig vinner blant alle som følger oss på Facebook - premien er et opphold på en av våre hytter og leiligheter i en valgfri uke fra uke 2 til uke 5. Premien har en verdi på inntil 12.000,-.

Møt oss på Facebook!

Vi er stolte av å kunne introdusere Trysils nye bookingselskap – bookTrysilonline.com!

Vi er ikke det største bookingselskapet i Trysil men vi vet hva som skal til for å gi våre gjester den optimale Trysilferien! Med lang erfaring innen hytteutleie og booking føler vi oss trygge på at vi kan gi både våre gjester, hytteeiere og samarbeidspartnere en proff service.