Выберите дату
Дата заезда
Departure date
Гостей
Взрослых
Детей
Выберите место назначения
 

Legger du skiferien til Hafjell, kan du være sikker på at gode skiopplevelser venter. Her bor du godt på en av våre leiligheter, samtidig som det er kort vei til skibakken.

I de olympiske bakkene på Hafjell, kan du og din famile boltre dere i hele 31 alpinbakker. 31 bakker med stor variasjon og ulike vanskelighetsgrader. 18 heiser, deriblandt en gondol sørger for at man raskt kommer seg til toppen. Her finnes akriviteter og barneområde som passer for alle barna. Mosetertoppen, som også er endestasjonen for gondolen har blitt et eldorado for barna. Her finner man egen båndheis som sørger for at de minste enkelt kommer seg opp. I tillegg er det bygget en egen park og akebakke. Det er også kort vei til restauranten og toaletter. Husk at skipass er gratis for barn til og med 6 år. 

 bookHafjellonline tilbyr overnatting med bra standard og kort vei til bakken. Hos oss kan du være sikker på at det er enkelt å komme seg ut i bakken, og like enkelt å komme seg tilbake. Legg skiferien til Hafjell og book ditt opphold i dag! Prøv vår online booking.

Nb! bookHafjellonline opplever stor etterspørsel, noe som gjør at vi kan være fullbooket. Da vil det ikke komme opp noe søkeresultat. Da kan du likevel kontakte vår kundeservice på +47 03195 så hjelper vi deg med å finne alternativer.