Opplev Norge

Opplev den fantastiske skjønnheten i Norge med bookNorwayonline. Vi tilbyr et utvalg av destinasjoner som garantert vil skape varige minner. Enten du søker en byferie i Oslo, en spennende skieventyr i Trysil, et besøk til OL-byen Lillehammer eller en kulturell opplevelse i Bergen, har bookNorwayonline deg dekket. Utforsk de naturskjønne underverkene i Hamar, den livlige kystbyen Stavanger, de fantastiske fjordene i Stryn, pittoreske Molde og den sjarmerende renessanseatmosfæren i Trondheim. For iskalde opplevelser, utforsk Tromsø og la deg fengsle av det fortryllende lyset fra nordlyset, eller dykk inn i de sjarmerende øydrømmene i Lofoten. Hos bookNorwayonline jobber vi for å skape uforglemmelige opplevelser på fantastiske steder som bringer deg nærmere Norges naturskjønnhet.

Oslo eller Kristiansand?

Oslo: Den pulserende hovedstaden i Norge, Oslo, tilbyr en perfekt blanding av rik historie, imponerende arkitektur og en livlig kulturscene. Fra ikoniske landemerker som Slottet til verdensklasse museer som Vikingeskipmuseet, har Oslo noe for alle. Bestill overnatting i dag

Kristiansand: Beliggende på den sørlige kysten er Kristiansand kjent for sine vakre strender, sjarmerende gamleby og familievennlige attraksjoner. Utforsk den imponerende kystlinjen, besøk den berømte Kristiansand dyrepark og fornøyelsespark, eller bare slapp av og nyt den avslappede atmosfæren

Det beste fra Stavanger og Bergen

Stavanger: Ligger vakkert til på den sørvestlige kysten, er Stavanger en billedskjønn by kjent for sin livlige matkultur, sjarmerende gamle gater og fantastisk naturskjønnhet. Utforsk de fargerike trehusene i Gamlebyen, gå tur til den ikoniske Preikestolen, eller besøk det berømte Norsk Oljemuseum.

Bergen: Omgitt av majestetiske fjell og fjorder, er Bergen en UNESCO-verdensarvby som fanger besøkende med sin unike sjarm. Utforsk den kjente Bryggen-kaien, ta en naturskjønn taubanetur opp til Fløyen-fjellet, eller dra på en fjordcruise for å oppleve den pustende skjønnheten i det norske landskapet.

Sykkel, ski, olympisk sus og toner av jazz

Trysil: Kjent som en av Norges beste destinasjoner for vintersport, tilbyr Trysil et bredt utvalg av utendørsaktiviteter året rundt. Enten du er en skientusiast eller foretrekker fotturer og sykling om sommeren, har Trysil noe for enhver eventyrlysten person. Her er det enkelt å finne god overnatting.

Lillehammer/Hafjell: Berømt for å være vertskap for vinter-OL i 1994, er Lillehammer en sjarmerende by som tilbyr en blanding av kulturelle attraksjoner og utendørsopplevelser. Besøk Maihaugen friluftsmuseum, gå på langrenn om vinteren, eller bare nyt den pittoreske omgivelsen. Sjekk våre skidestinasjoner her

Molde: Beliggende på den fantastiske Romsdal-halvøya, er Molde kjent som “Rosenes by” på grunn av sine vakre hager og milde klima. Utforsk den livlige bykjernen, besøk den berømte Molde internasjonale jazzfestivalen, eller nyt en naturskjønn kjøretur langs den imponerende Atlanterhavsveien.

Nidarosdomen, extremsport og majestetiske fjell

Trondheim: Dypt forankret i historie er Trondheim en av Norges eldste byer og tilbyr en unik blanding av middelalderarkitektur og moderne attraksjoner. Besøk den majestetiske Nidarosdomen, utforsk det livlige Bakklandet-området, eller ta en spasertur langs den pittoreske elven Nidelva. Trondheim er et must, og det er lurt å booke overnatting i god tid.

Voss: Beliggende mellom mektige fjell og dype fjorder, er Voss et populært reisemål for utendørsaktiviteter som ski, fotturer og rafting. Opplev adrenalinfylte eventyr, slapp av i vakre naturomgivelser eller bare nyt den hyggelige atmosfæren i denne sjarmerende byen.

Stryn: Omgitt av majestetiske fjell, turkise innsjøer og imponerende isbreer, er Stryn et paradis for naturelskere. Nyt fantastiske turstier, ta en naturskjønn kjøretur langs den berømte Geiranger-Trollstigen Nasjonale Turistruten eller utforsk Jostedalsbreen Nasjonalpark.

Nordlys, Saltstraumen og Polarsirkelen

Tromsø: Beliggende i polarsirkelen er Tromsø en fascinerende by som byr på betagende naturskjønnhet og unike kulturelle opplevelser. Opplev de fortryllende nordlysene, prøv hundekjøring eller reinsdyrsledekjøring, eller besøk den ikoniske Ishavskatedralen. Vi anbefaler det å booke overnatting i god tid.

Bodø: Velkommen til Bodø, porten til Nordland og en by som vil sjarmere deg med sin naturskjønnhet og kulturelle rikdom. Opplev den majestetiske Saltstraumen, verdens sterkeste tidevannsstrøm, og nyt det spektakulære nordlyset om vinteren. Utforsk vår historiske bykjerne, smak på lokale delikatesser, og la deg inspirere av vårt blomstrende kunst- og musikkmiljø. Bodø venter på å ønske deg velkommen med åpne armer!

Lofoten: Med sine dramatiske topper, uberørte strender og pittoreske fiske landsbyer, er Lofoten et sant paradis for naturelskere og friluftsentusiaster. Gå på fjellturer i de imponerende fjellene, besøk den berømte fiske landsbyen Reine, eller dra på en dyrelivssafari for å spotte seler og havørner.