Maksimer inntektene

Vurderer du å leie ut hytten eller leiligheten din? Å leie ut eiendommen din via bookNorwayonline er raskt og enkelt. Nå ut til et bredt publikum av reisende som leter etter unike overnattingsopplevelser i Norge. Enten det er en koselig hytte ved sjøen eller en romslig leilighet i sentrum av Oslo, har bookNorwayonline deg dekket. Begynn å maksimere inntektene dine i dag! Velg bookNorwayonline for en sømløs og effektiv utleieopplevelse! Vårt bookingsystem gjør ikke bare eiendommen din tilgjengelig på vår egen bestillingsportal, men også på populære plattformer som Booking.com, Airbnb og Expedia.

Med bookNorwayonline får du tilgang til en eierportal som forenkler administrasjonen. Her kan du enkelt holde oversikt over bestillinger, blokkere perioder for personlig bruk, og kontrollere hvor ofte du leier ut eiendommen din. Vi tilbyr også et velutprøvd system for renhold, vedlikeholdstjenester, gjestehåndtering og innsjekkings-/utsjekkingsprosesser.

Det beste? Leieinntektene dine utbetales uken etter gjestene har dratt. Hos bookNorwayonline tar vi oss av hele gjestereisen, slik at du som eier kan lene deg tilbake og nyte fordelene med å leie ut eiendommen din uten bekymringer. Send inn søknaden din i dag og få mer informasjon om hvordan vi jobber og hva vi kan tilby deg. Fyll ut skjemaet nedenfor, og oppgi korte detaljer om hytten/leiligheten din (inkludert adresse, størrelse i kvadratmeter, antall soverom og sengeplasser, antall bad og stuer). Vi vil kontakte deg snarlig.

Fyll ut og send inn skjema under så vil vi innen kort tid ta kontakt med deg.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Gate, postnummer, poststed
Eksempel: Soverom 1: Dobbelt seng Soverom 2: Familiekøyeseng (90 cm over, 150 cm under) Soverom 3: Køyeseng
Fortell oss litt om beliggenheten, ligger den ved sjøen, på fjellet eller i byen? (For våre vintersportssteder er det viktig å oppgi om den ligger ski in/ski out) Hvordan utsikt har den osv.
Standard
Fyll her inn nyttig informasjon og eventuelle spørsmål. (eksempelvis: antall uker du vil leie ut)
Bekreftelse