Norges største skidestinasjon

Trysil er Norges største skidestinasjon med totalt 68 velpreparerte bakker og 31 skiheiser (med varme i setene) fordelt på hele 75 km.

Her kan hele familien og venner kose seg på morsomme arenaer, i en av terrengparkene, eller i de store barneområdene med enkel atkomst og alle fasiliteter.

De gode minnene og vinteropplevelsene skapes i Trysil, og hos bookTrysilonline kan du alltid være sikker på å bo ski in/ski out i en av våre hytter og leiligheter. Du er alltid nær skibakken!

Trysil høyeste punkt

Trysils høyeste punkt for skikjøring ligger på 1100 meter. Den lengste skiløypa er på 5,4 km og fallhøyden er 685 m.

Ready, set, ride!

På turistsenteret finner du SkiStar Snow Parks Trysil. Parken er delt inn flere linjer med forskjellige vanskelighetsgrader med grønne, blå, røde og sorte løyper.

Les mer om snøparken på skistar.com

SkiStar Fun Ride er et eventyrskiområde som er inspirert av Snow Parks og skicrossbaner som på en leken måte er kombinert med en vanlig skibakke. Konseptet fortsetter å utvikle seg ved at det legges til flere morsomme elementer i eksisterende Fun Rides.

Herlige langrennsløyper

Lyst til å ta bena fatt på ski i vinter? I Trysil er mulighetene mange, og langrennsløypene i Trysilfjellet byr på både lange og korte rundturer.

Utenom alpinbakker, har Trysil også satset stort på langrenn. I Trysil prepareres til sammen 500 kilometer med langrennsløyper gjennom vinteren, mange av dem også for skøyting.

På langrennskartet finner du alle løypene, avstander, anbefalte startpunkter og hvor ofte de prepareres.

Fra Trysil.com: Klikk her for å se langrennsløypene i Trysil og hvilke som ble prepartert når

Fra skiheis til sykkelheis

Med fullt fokus på utbygging av sykkelstier satset man også raskt på å bygge sykkelstier i alpinbakken og selvsagt i tilknytning til skiheisen. Skiheis ble til sykkelheis, og dermed var Magic Moose faktum. En herlig flytsti på hele 7 km, faktisk en av Nord-Europas lengste flytstier.


Etter denne har flere kommet til. Og til sommeren kan du teste Flowstar som byr på en lang rekke doserte svinger, hopp, klopper og broer. Stien er på 2 km, og har blå gradering.
Twister en litt kortere sti, 1,6 km og krever litt mer, her stuper du inn i ulike doseringer, hopp og raske kurver. Stien er gradert rød.